Spiact Brasov

SC SPIACT BRASOV SA, societate comerciala de productie industriala de aparataj, centralizare si telecomanda cai ferate, este situata in aria Municipiului Brasov avand o indelungata traditie in productia de echipamente si subansambluri pentru calea ferata.

Societatea a luat fiinta in anul 1920 fiind cunoscuta sub denumirea de ATELIERUL CT BRASOV, iar mai tarziu sub denumirea de SPIACT, evoluand in timp intr-un atelier profilat pe fabricarea si repararea echipamentelor de centralizare si telecomanda.

SC SPIACT BRASOV SA este certificata de Organismul de Certificare a Sistemelor Calitatii OCS- AFER, avand implementat si mentinanad un sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008.

Avand la baza principiile politicii de mediu si prevederile standardului international SR EN ISO 14001:2005, organizatia este preocupata pentru conformarea la legislatia in vigoare si pentru respectarea performantelor de mediu.

In prezent societatea este capabila sa onoreze in bune conditii si la timp toate comenzile care fac referiri la NOMENCLATORUL PRODUSE si SERVICII realizate de SC SPIACT BRASOV SA.

SC SPIACT BRASOV SA este deschisa fata de toti clientii din tara si strainatate, interesati pentru colaborare si parteneriat.

Login Form

Rail Force

Rail force

Regiotrans

Transport feroviar de calatori

Marub

reparatii materiale rulant